Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Arjen Boerstra: “Wim gaat altijd op zoek naar de grens.”

Arjen Boerstra: “Wim gaat altijd op zoek naar de grens.”

| On 08, apr 2016

Tot en met 24 april kan je de tentoonstelling Cloudbusting bewonderen in het CBK. De samenwerking tussen Arjen Boerstra en Wim Warrink staat hierin centraal. Vanuit een zwevend huis dat Boerstra maakte zijn andere werken van hem te zien en het huis staat in verbinding met een machine van Warrink.

Franciska de Beer van Kunstspot maakte een verslag van de expositie en sprak met beide kunstenaars over hun samenwerking, het optillen van vierhonderd kilo klei en hoe een rookmachine je niet in de wolken brengt, maar juist die illusie tegenspreekt.

Maandelijks gaan Kunstspot en Glasnost gezamenlijk op pad om ook in geluid verslag te doen van de beeldende kunst in Groningen.

Foto: Sander van der Bij