Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 18, 2024

Scroll to top

Top

Christopher Lewis: “I want to be a spokesman, a cheerleader, for music I believe in.”

Christopher Lewis: “I want to be a spokesman, a cheerleader, for music I believe in.”
Rutger Peereboom

Groningen heeft een bruisende muziekscene, niet voor niets wordt daar momenteel zelfs een boek over geschreven. (Igor Wijnker’s “Groningen Rock City” heeft groen licht!). De muziekscene is echter zó goed dat een hier woonachtige buitenlandse student besloot zijn studie te staken en zich volledig als boeker en manager in de Groninger muziekwereld te storten! Afgelopen maandag vroegen we Christopher Lewis hoe je als Amerikaan uit Crawfordsville in de Groninger muziekscene verzeild raakt en vervolgens COK bookings & Management opricht, met o.a. De Kat en The New Poor in de gelederen.

Luister hieronder naar het verslag van een ervaringsdeskundige.