Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S05E26 | 25-04-16

Ruurd-Jan de Meulder

Anne Jan Toonstra leidt u door Koningsdag/nacht. Sonja Schulte in gesprek met directeur van het Groninger Museum Andreas Bluhm, hij wordt hoogleraar aan de conservatorenopleiding aan de RUG. Countryheld Cale Tyson uit Tennessee speelt 2 liedjes, plus interview. Robin Eggens maakte een mooie reportage over Ruben Terlou naar aanleiding van zijn foto-expositie “Ontmoetingen langs de Yantze, een reis van Ruben Terlou door China”. Met Bert Donker’s column over cultuur (2) kunt u zo weer een week voor uit. Tot slot bellen we met Guus Sluiter, directeur van het uitvaartmuseum Tot Zover, hij is te zien tijdens de lezingenreeks in het kader van de dood bij Studium Generale.

luister hier de aflevering terug: