Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 20, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S05E27 | 02-05-16

Glasnost S05E27 | 02-05-16
Ruurd-Jan de Meulder

Deze week:

Kinderboeken- en schoolschrijfster Corien Oranje coachte de finalisten van de kinderlezing, 5 mei te zien in de Stadsschouwburg. Audrey Wijnberg leidt de documentaire “The Real Inglorious Bastards” in, vandaag in de synagoge. RuG huisdichter Philip Rozema is ook weer in de studio, deze keer ook om over zijn voorstelling te praten. Deze zal te zien zijn in UsvA op 18 mei en op de Nacht van Kunst en Wetenschap. Professor Egbert Boekema licht zijn levenswerk “Vogels in Groningen” toe, 6 mei doet hij dit ook bij Boomker Boeken in Haren. Milou de Boer vertelt over de programmering van de Nacht van Kunst en Wetenschap. En tot slot Charlotte Beerda en Joost Lancée betrokken bij Urban House Groningen, zij treden op tijdens het Bevrijdingsfestival en geven alvast een voorproefje.

luister hier: