Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

‘Vrijgesproken’: spoken word en hiphop-dansers in het Stadspark

‘Vrijgesproken’: spoken word en hiphop-dansers in het Stadspark
Willem Goedhart

Charlotte Beerda en Joost Lancée, beiden ook verbonden aan de stichting Urban House Groningen, staan donderdag met hun productie ‘Vrijgesproken’ in de Urban Area van het Bevrijdingsfestival. Ze dragen daar poëzie voor en geven een spoken word-performance, afgewisseld met hiphop-dansers en theater. We spraken met ze over de betekenis van vrijheid vandaag de dag, en Charlotte en Joost gaven alvast een voorproefje van hun acts middels twee voordrachten. Hoe dat klonk, hoor je hieronder.

Vrijgesproken op de site van het Bevrijdingsfestival Groningen.