Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Corien Oranje: “Als Schoolschrijver ga je van die kinderen houden .”

Corien Oranje: “Als Schoolschrijver ga je van die kinderen houden .”

| On 06, mei 2016

Als Schoolschrijver bezoekt Corien Oranje wekelijks scholen in Groningen om daar kinderen leesplezier en taalbeheersing bij te brengen. Als Schoolschrijver was ze ook coach van de finalisten voor de Kinderlezing die afgelopen Bevrijdingsdag in de Stadsschouwburg van Groningen werd uitgesproken door winnares Sarah Fawwaz.

Jelte Posthumus sprak over de betekenis van vrijheid voor kinderen, de Kinderlezing, bevlogen leerkrachten die tijd te kort komen, kinderen die doorgaan met verhalen schrijven en kinderen die zich boos maken om het vluchtelingenvraagstuk.