Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 25, 2024

Scroll to top

Top

Vooruitblik op de Nacht van Kunst en Wetenschap

Vooruitblik op de Nacht van Kunst en Wetenschap
Willem Goedhart

Ook dit jaar is Glasnost, hét magazine over kunst en wetenschap, weer mediapartner van de Nacht van Kunst en Wetenschap. Tijdens het festival maken we live weer een spetterende radioshow vanuit het Academiegebouw, waarbij de luisteraar van harte welkom is om een kijkje te nemen. Deze weken blikken we alvast vooruit op het evenement, en in dat kader trapten we af middels een interview met de organisatie. We vroegen aan Milou de Boer naar de hoogtepunten van de aanstaande editie, op welke manier ‘het hart’ als centraal thema naar voren komt, en wat de organisatie denkt te doen aan de teruglopende kaartverkoop… Beluister hieronder het gesprek, en houd de komende weken onze site in de gaten voor alle nieuwtjes en onze pro-tips voor de Nacht van Kunst en Wetenschap op zaterdag 4 juni.