Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 17, 2024

Scroll to top

Top

Sam Peeters: “Er is redelijk onsubtiel een orgie aan de gang.”

Sam Peeters: “Er is redelijk onsubtiel een orgie aan de gang.”
Silvia Donker

Het stripboek Fucking Hell begint met een enorme orgie. Maar laat je niet misleiden: het is een liefdesverhaal. Sam Peeters maakte het voor zijn Master Comic Design in Brussel, studeerde er summa cum laude mee af en presenteerde het vorige week in de Gym. Het resultaat is een boek dat er fantastisch uit ziet met een verhaal over de Duivel die zijn grote liefde vindt. Maar zij verdwijnt al snel en wat volgt is een zoektocht waarbij Lucifer onwaarschijnlijke hulp inschakelt.

Peeters schoof met zijn nieuwe boek bij Glasnost aan, want we wilden hem graag even spreken. Hoe zit het met al die piemels en religieuze figuren? En hoe vielen de kritieken? Luister het interview met Sam hier terug:

 

Sam Peeters kun je onder andere kennen van zijn vorige boek In de Schaduw van mijn Lul en van het stripcollectief Lamelos (van bijv. Kaasheld en Poephoofd).