Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 21, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S05E30 | 30-05-16

Glasnost S05E30 | 30-05-16
Ruurd-Jan de Meulder

De dertigste aflevering van seizoen vijf op de dertigste dag van de vijfde maand, als of we het zo gepland hadden… Tevens de laatste reguliere uitzending gepresenteerd door onze eigen Sonja Schulte, gelukkig nog wel te horen aanstaande zaterdag tijdens de Nacht van Kunst en Wetenschap.

Deze week met Anneke Claus over haar nieuwe bundel “Begrafenis van de mannen”. Daniël Lohues over “Aosem”. Annemieke Lely over de voorstelling “De Welwillenden” gebaseerd op de gelijknamige roman van Jonathan Littel door Het Toneelhuis en Toneelgroep Amsterdam. Louis Stiller over “Leesbaar Groningen”. En tot slot Marcel Wichgers over de Synagoge in de Folkingestraat.

Luister hier de aflevering terug: