Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost op Noorderzon 2016

Glasnost op Noorderzon 2016
Willem Goedhart

Augustus is hier, en dat betekent dat wij langzaam maar zeker opstomen naar het volgende event: Noorderzon. Net als vorig jaar is Glasnost van de partij om dit kleurrijke festival te verslaan op OOG Radio. We doen dat middels interviews met gerenommeerde theatermakers en acteurs, toffe muzikanten, hippe wetenschappers en eenieder die met een mooi initiatief een container betrekt. Verder proeven wij de hapjes, drankjes en sfeer op het terrein, geven we tips aan besluiteloze bezoekers en krijgt u als publiek bij ons de kans uw ongezouten mening te geven of te vertellen over al uw herinneringen aan Noorderzon. Valt er dan ook nog wat te winnen? Jazeker! Elke avond sluiten we af met de legendarische Glasnost Bokaal, een scherpe quiz waarmee u als allesweter weer schitterende prijzen kunt verdienen!

Glasnost - Radio Noorderzon by Andrea Hooymans20150828 (77)

Momenteel verricht onze redactie nog noeste arbeid om alle papieren en stekkertjes op tijd gereed te hebben, maar vanaf 18 augustus garanderen wij u een spetterende en sprankelende radioshow. Stem als thuisblijver dus elke dag tussen 19.00 en 22.00 uur af op OOG Radio (106.6 FM, 105.5 op de kabel), of kom gewoon langs bij onze container, dit jaar opnieuw gevestigd op de kruising van de Kerklaan en de Leliesingel. Wij hebben er alvast veel zin in, en u vast ook! Nog zeventien nachtjes slapen… Tot dan!

Glasnost - Radio Noorderzon by Andrea Hooymans20150828 (83)