Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 13, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 3

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 3
Elin Stil

De regen viel met bakken uit de lucht, maar dat mocht de pret niet drukken. Het publiek stond tijdens de derde uitzending gezellig knus onder onze tent te schuilen en mee te genieten. In deze uitzending sprake we onder andere met Joost Ramaer, Barbara Matijević, Klaske Oenema, Henny van der Windt, Jonathan Griffioen, bandleden van Alcuna Wilds, regisseur Kura Tanino van Niwa Gekidan Penino en de poppenspelers van WIThWIT. De live muziek werd verzorgd door Subterranean Street Society, onze huismuzikant Fons Jörgen en Dramali. Onze columnist Leonieke Toering was ook van de partij en was bijzonder enthousiast over de voorstelling Scheur van Klaske Oenema.

Al dit moois werd door Jelte Posthumus en zijn sidekick Anne Jan Toonstra gepresenteerd. Hieronder is de volledige uitzending terug te luisteren: