Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 17, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 4

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 4
Elin Stil

De tijd vliegt, we zijn op weg naar de vijfde uitzending van Radio Glasnost op Noorderzon. Maar eerst even terugkijken naar gisteren, dag 4. In deze uitzending sprake we onder andere met Carlos Diaz van Teatro El Publico, de mannen van Stuck Herry, Cristián Plana, Dijanne Italianer, Mark Hospers, Ema Yuasa van Tomoko Mukaiyama en Martijn Knol.

De live muziek werd verzorgd door De Geldwolven, Stuck Herry, onze huismuzikant van The Black Atlantic en De Kat. Onze columnist Matthijs Veenstra was ook van de partij.

Al dit moois werd door Anne Jan Toonstra en zijn sidekick Jelte Posthumus gepresenteerd. Dankzij Juan Manuel Perafán konden we het gesprek aangaan met Cristián Plana en Carlos Diaz en hun voorstellingen bespreken. Hieronder is de volledige uitzending terug te luisteren: