Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 5

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 5

| On 23, aug 2016

Maandagavond 22 augustus vond alweer de vijfde uitzending van Radio Glasnost op Noorderzon plaats. Vanuit het Noorderzon bespraken we veel voorstellingen, interviewden we (theater)makers en deden verslag van rijen voor de toiletten en de smaak van thee en eekhoorns.

Aan onze tafel verwelkomden we Compagnie MPTA, de dokartiest DMA’s, Stichting Peerd, Eelco Jansma, Laurens Dijkstra van Wishfulmusic en onze Bram Douwes vertelde over de openingsvoorstelling Dead centre.

De live muziek werd verzorgd door Fons Jörgen en de Australiërs van Kaurna Cronin. Met columnist Ronald Hünneman keken we vooruit naar zijn lezing die vandaag op het programma staat en hij had ook een column voor ons. Philip Rozema schoof ook aan voor een column.

De vijfde uitzending werd gepresenteerd door één van onze Founding Fathers, namelijk: Bram Douwes. Anne Jan Toonstra was de sidekick van dienst. Hieronder is de volledige uitzending terug te luisteren: