Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 19, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 6

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 6

| On 24, aug 2016

Dinsdag 23 augustus zonden we al voor de zesde keer live uit vanaf Noorderzon. Het was een volle programma. Aangezien rond de 23e veel containers van ‘eigenaar’ wisselen kunnen we vooruit kijken naar nieuwe voorstellingen die de komende dagen te zien zullen zijn. Een dag eerder spraken we nog met Laurens Dijkstra over de container van Wishfulmusic. Een dag later nam Vera er, samen met De Gym, het stokje over en stond Baby Salad bij ons op het podium.

Aan onze tafel spraken we met Maaike Hermse over Zilverheem, directeur Femke Eerland schoof aan evenals Yke Kramer die uitlegde hoe de voorstelling van Teatro El Publico geïnterpreteerd kon worden. Daarna volgden er interviews met: Eefje de Visser, Sarah Vanhee, Dokartiest Sunflower Bean, Marco da Silva Ferreira en Yasuko Yokoshi. In het tweede en derde uur spraken we vier deelnemers van de Noorderzlam: Bart Van der Vinne, Luna Wicks, Jirke Poetijn en Esha Guy.

De live muziek werd verzorgd door I Took Your Name en Baby Salad.

De zesde uitzending werd gepresenteerd door Jelte Posthumus en sidekick Anne Jan Toonstra. Sonja Schulte kwam in het eerste uur langs om een column voor te dragen. Hieronder is de volledige uitzending terug te luisteren: