Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 8

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 8

| On 26, aug 2016

Gisteren was alweer de achtste van tien uitzendingen die we maken op Noorderzon. Het was de eerste keer dat Glasnosticus Willem Goedhart een uitzending presenteerde. Samen met sidekick Anne Jan Toonstra spraken ze drie uur lang met schrijvers, artiesten, Noorderzonmedewerkers en bezoekers.

Achtereenvolgens ontvingen we de volgende mensen en organisaties aan tafel: Tanya Beyeler van het Spaanse theatergezelschap El Conde de Torrefiel over hun voorstelling Guerrilla, drakentemmer Joeso Peters, Liesbeth Korthals Altes over het vertellen van verhalen, dokartiest Warhaus, Riemer de Jong en Maarten Inklaar van de containervoorstelling Save the date, schrijver/journalist Frank Westerman over zijn boek Een woord een woord, Veerle van Overloop van Club Guy & Roni vertelde over The jungle is our house, de levende legende Penny Arcade stal de show (letterlijk) en Geert van der Velde gaf met zijn muzikanten en danseres een exclusief voorproefje van zijn voorstelling Somnium. Muziek was er van de band Vanderlinde. Voormalig UMCG-huisdichter Erik Loeffen mochten we verwelkomen voor een column en ook Wabbesch schoof aan voor een vrolijke noot.

Terugluisteren dus!