Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 25, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 9

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 9

| On 27, aug 2016

Vrijdag 26 augustus zonden we voor de negende keer uit vanaf Noorderzon. Presentator Jelte Posthumus en sidekick Elin Stil verwelkomden weer tientallen mensen aan hun tafel bij het kruispunt aan de Kerksingel / Kruislaan.

Achtereenvolgens spraken ze met: Inne Goris van LOD, klaarover Daan van de Geer, Jelle Buning over zijn voorstelling Drenkeling, Jerry Hormone, Roger Bernat, Frank von Hebel deed een mini Groninger Geschiedenis Quiz, Karijn van der Wijk van Vrijdag en Rick Ploeg van Box Xperiment.

Live muziek was er van The New Poor, Fons Jörgen en Meadowlake. De columns werden verzorgd door Sjim Hendriks en Ronald Hünneman.

Vanavond zenden we voor het laatst uit vanuit onze huiskamer op Noorderzon. Van 19.00 tot en met 22.00 uur zijn we daar te vinden en op de ether van OOG Radio.