Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 10

#nzon 2016 – Radio Glasnost dag 10

| On 01, sep 2016

Tien dagen lang zonden we uit vanaf Noorderzon. Tijdens de laatste uitzending (27-08) spraken we voor het laatst met artiesten, dandy’s en vrijwilligers. We blikten met Joost Ramaer en algemeen directeur Femke Eerland terug op het festival en bespraken hoe het thema ’thuis’ telkens terugkeerde.

Aan onze tafel voerden we achtereenvolgens gesprekken met Yves Degryse & Yke Kramer van BERLIN, Joost Ramaer, Marc van der Holst van The avonden, Omar Abusaada, Thijs Lijster, Robert van Raffe, Jelly de Boer en Remco Kikkert van Vals Alarm, Gunilla Heilborn, vrijwilliger Rene Hoogschagen en Femke Eerland.

De live muziek werd verzorgd door Mijke Eryng, Loulou Elisabettie en Vandestraat.

De tiende uitzending werd gepresenteerd door Jelte Posthumus en sidekick Anne Jan Toonstra. Anneke Claus kwam in het eerste uur langs om een column voor te dragen. Hieronder is de volledige uitzending terug te luisteren: