Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 20, 2024

Scroll to top

Top

Ruud Fieten: “Ik wil tijdens de Popronde een singel uitbrengen”

Ruud Fieten: “Ik wil tijdens de Popronde een singel uitbrengen”
Ruurd-Jan de Meulder

De Popronde is een landelijk reizend, gratis popfestival dat elk najaar vele steden door heel Nederland aandoet. Vanavond strijkt het circus neer in Groningen, waar 35 opkomende bands en artiesten op zo’n twintig podia verspreid door de hele stad te zien en te horen zullen zijn.

Een van die artiesten is singer-songwriter Ruud Fieten uit het dorpje IJhorst. Afgelopen maandag was hij het hele uur is hij bij ons te gast in de studio. We spraken met hem over zijn muziek, de Popronde, en ook speelde hij 2 nummers: Wintercome en The Greenlands.

Vanavond om half 9 speelt Ruud Fieten in de Herbivoor aan het Gedempte Zuiderdiep

Door kwijtgeraakte sleutels konden wij helaas Ruud niet laten klinken zoals wij voor ogen hadden. Gelukkig kunt u op zijn website naar de plaat luisteren:
http://www.ruudfieten.nl