Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost Hotspot #2: Hanzeplein UMCG (Leonieke Toering)

Glasnost Hotspot #2: Hanzeplein UMCG (Leonieke Toering)
Willem Goedhart

Een nieuwe rubriek in ons zesde seizoen: de Glasnost Hotspot! Iedere week plakt een vriend van de show een sticker op een zelf gekozen locatie in Groningen. Dit is een (on)bekende plek die veel voor hem of haar betekent, of waar een mooi verhaal aan vastzit.

Ex-columnist en muzikant Leonieke Toering, die bij ons vele mooie stukken ten gehore bracht, koos een bekende, maar zeer bijzondere locatie. Aan onze verslaggever Elin Stil vertelde ze waarom het Hanzeplein, bij de ingang van het UMCG, haar favoriete plek in Groningen is.

schermafbeelding-2016-10-09-om-22-16-44
Glasnost Route (03-10-16).