Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 25, 2024

Scroll to top

Top

‘Hoe was het?!’ – All Inclusive van het NNT

‘Hoe was het?!’ – All Inclusive van het NNT
Willem Goedhart

Glasnosticus Willem Goedhart was afgelopen zondagmiddag aanwezig in de Stadsschouwburg bij de première van All Inclusive: de nieuwe voorstelling van het NNT. Dit project is het afscheid van Ola Mafaalani als artistiek leider van het toneelgezelschap. Het stuk kende een bijzondere totstandkoming: alle betrokkenen leverden een creatieve bijdrage, wat uitmondde in totaaltheater van de bovenste plank. Vanuit het verhitte debat over de vluchtelingenproblematiek tuimelen de spelers letterlijk en figuurlijk over elkaar heen, begeleid door indringende muziek, hetgeen gepaard gaat met enkele onverwachte wendingen. Luister hieronder naar de recensie van onze redacteur.