Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 17, 2024

Scroll to top

Top

Menno de Bree: “Mensen snakken naar kennis die niet handig is maar wel zinnig.”

Menno de Bree: “Mensen snakken naar kennis die niet handig is maar wel zinnig.”
Janneke Heimweg

Hoe vind je een baan die bij je past? Wat is een goede vriend? Hoe maak je goed ruzie? Hoe voer je een echt gesprek? Heb je een liefdesrelatie nodig? Dit zijn vragen die The School of Life op een frisse en eigentijdse wijze wil presenteren voor een nieuwsgierig publiek.

Dit najaar is er zelfs een heuse School of Life On Tour, waarbij de beste programma’s worden aangeboden op locaties door heel Nederland. Komende week strijkt het hele circus neer in Groningen. Filosoof Menno de Bree, een van de docenten die daarbij aanwezig is, is bij Glasnost in de studio en vertelt dat als we niet nadenken over geluk we het gevoel hebben dat we niet lukken.

Hier luister je het hele interview terug.