Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S06E05 | 17-10-16

Glasnost S06E05 | 17-10-16
Ruurd-Jan de Meulder

Deze week weer een wervelend weekoverzicht met Willem Goedhart. Steven Gilbers duikt wetenschappelijk in rapflows en de verschillen tussen oost- en westkust accenten. De column van Ronald Hünneman gaat over vertwittering en NIEUW LICHT. De nieuwe huisdichter van De RuG, Esmé van den Boom voorziet de uitzending van poëzie en muziek en vertelt ons over haar aanstelling. Met Michel van Roon hebben we het over de verkiezing “Mooiste natuurgebied van Nederland” en de ondervertegenwoordiging van het Groninger landschap hier in. Eigenaar van de beste koffiezaak van Nederland, Gerben Engelkes, voelen we aan de tand over zijn passie voor koffie en de Nederlandse koffiecultuur. Tot slot neemt Kasper Peters ons mee naar zijn Hotspot met een mooi verhaal.

01:30 Weekoverzicht
04:30 Steven Gilbers
14:30 Ronald Hünneman
21:00 Esmé van den Boom
35:00 Ninatuur: Michel van Roon
39:30 Gerben Engelkes
48:30 Hotspot: Kasper Peters