Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 22, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost Hotspot #4: Duiventil (Kasper Peters)

Glasnost Hotspot #4: Duiventil (Kasper Peters)
Willem Goedhart

De vaste prik aan het einde van ons zesde seizoen: de Glasnost Hotspot! Iedere week plakt een vriend van de show een sticker op een zelf gekozen locatie in Groningen. Dit is een (on)bekende plek die veel voor hem of haar betekent, of waar een goed, mooi of bijzonder verhaal aan vastzit.

Stadsdichter Kasper Peters is geen onbekende voor de vaste Glasnost-luisteraar. Hij kent zijn stad als geen ander en zit nooit om een verhaal verlegen. Het zal dan ook niemand verbazen dat Kasper hoog op ons lijstje stond om zijn favoriete plek van een verhaal (en een gedicht!) te voorzien. Onze razende reporter Nadia Rooks zocht Kasper Peters op in zijn lievelings-steegje in de Oosterparkwijk.

schermafbeelding-2016-10-23-om-11-43-45
Glasnost Route (17-10-16).

thumb_img_5316_1024
De Hotspot van Kasper Peters in de Duiventil in de Oosterparkwijk.