Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 20, 2024

Scroll to top

Top

Sandrina Scholte: “De toekomst van Groningen is het enige criterium.”

Sandrina Scholte: “De toekomst van Groningen is het enige criterium.”
Ruurd-Jan de Meulder

Het is weer november, tijd voor de najaars-festivals. Let’s Gro trapt deze week af met vier dagen theebladeren kijken (of is het een koffiekopje op de poster?). Een blik in de toekomst dus, vol met innovatie, duurzaamheid, debatten, eten, drinken, muziek, colleges, workshops en andere hands-on participatie, met als belangrijkste doel: inspiratie. Van woensdagochtend tot en met zaterdagmiddag kunt u zich door een breed spectrum aan onderwerpen in de hele stad laten inspireren.

Sandrina Scholte vertelt hoe het festival in elkaar steekt en geeft een paar tips.