Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Erik Loeffen: “Wegkijken wordt je niet in dank afgenomen al is het moois soms ver te zoeken.”

Erik Loeffen: “Wegkijken wordt je niet in dank afgenomen al is het moois soms ver te zoeken.”
Janneke Heimweg

Glasnost columnist Erik Loeffen is ex-huisdichter van het UMCG en arts-onderzoeker in de kinderoncologie. In onze uitzending, die een dag voor de Amerikaanse verkiezingen is, kan hij in zijn column natuurlijk over niets anders praten.

Ook overpeinst hij het fenomeen kiezen. “Je moet wel zwak in je schoenen staan om niet te durven kiezen.” Mag ik misschien eens een keer geen mening hebben? “Als ik me niet uitspreek wordt dat geïnterpreteerd als dat ik me uitspreek.” En komt hij met een nieuwe trend: “Nuanceren als het nieuwe wegkijken.”

Beluister hier de hele column.