Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 21, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost Hotspot: Jumbo Wilhelminakade (Kasper van Hoek)

Glasnost Hotspot: Jumbo Wilhelminakade (Kasper van Hoek)
Janneke Heimweg

Terug van weggeweest aan het einde van dit seizoen: de Glasnost Hotspot! Iedere week plakt een vriend van de show een sticker op een zelf gekozen locatie in Groningen. Dit is een bekende of onbekende plek die veel voor diegene betekent. Vanavond is de eer aan alleskunstenaar Kasper van Hoek.

Eind deze maand verschijnt namelijk De shopper’s High een bundelings blogs met de supermarktbelevenissen van Kasper van Hoek. U kent hem wellicht als kunstenaar en geluidsartiest of u kwam hem tegen in de supermarkt. Voor de Glasnost hotspot hebben we met Kasper afgesproken bij de Jumbo aan de Wilhelminakade. Onze razende reporter Nadia Rooks is ter plaatse.