Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 22, 2024

Scroll to top

Top

Bert Donker – Cultuur (4)

Bert Donker – Cultuur (4)

| On 05, dec 2016

Bert Donker denkt groot, groter, grootst. Hij waagt zich in een reeks columns aan de bespreking van (de westerse) cultuur. Wat zijn de wortels ervan? Waar wringt die cultuur en waar botst-ie mee? Hoe uit die cultuur zich en waar moeten we in de toekomst rekening mee houden en welke invloed heeft onze hormoonhuishouding op de Europese cultuur? Als individu hebben we de behoefte om samen te zijn en dat is grotendeels door hormonen bepaald. Een woord als captology, wat zoveel betekend als ‘de psychologie van het gevangenhouden’ wordt door appbouwers toegepast om nieuwe producten voor 4G junkies te maken.

Foto: Meet the media guru