Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 19, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost Hotspot #7: Antiquariaat Klinkhamer (Eva Waterbolk)

Glasnost Hotspot #7: Antiquariaat Klinkhamer (Eva Waterbolk)
Willem Goedhart

Vaste rubriek in ons zesde seizoen: de Glasnost Hotspot! Aan het einde van de uitzending plakt een vriend(in) van de show een sticker op een zelf gekozen locatie in Groningen. Dit is een plek die de aandacht verdient, veel voor de spreker betekent, of waar een mooi verhaal aan vastzit.

Muzikant Eva Waterbolk, die in onze container op Noorderzon eerder vele mooie stukken ten gehore bracht, koos een bijzondere winkel in de Folkingestraat uit. Aan onze razende reporter Nadia vertelde ze waarom juist dit antiquariaat, weggestopt tussen andere leuke winkeltjes, haar favoriet is.

 

0502a-gevel-270
Antiquariaat Klinkhamer, Folkingestraat 50.

 

schermafbeelding-2016-12-18-om-12-28-02
Glasnost Route (12-12-16).

Foto Eva Waterbolk: Joey Feikens.