Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017: #1 Annie Dorsen over ‘The Great Outdoors’

Noorderzon 2017: #1 Annie Dorsen over ‘The Great Outdoors’
Janneke Heimweg

Om alvast warm te lopen maken we speciaal voor jullie, onze trouwe luisteraars, een podcast-serie over de artiesten die komende augustus op Noorderzon staan. Elke aflevering is gemaakt in samenwerking met een artiest, en vorm gegeven naar het concept dat ook in zijn of haar stuk centraal staat.

In aflevering 1: Annie Dorsen, een schrijver en regisseur uit New York, die van 13 tot 26 maart in Groningen werkte aan haar voorstelling The Great Outdoors. Amanda Brouwers sprak met haar en kopieerde in haar interview een van de belangrijke methodes uit het stuk.

Luister mee en zet Annie alvast op je Noorderzonwensenlijst!

Deze podcast is gemaakt in samenwerking met PodGront 

Omslagfoto: (c) Stephen Dodd