Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 19, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S06E20 | 01-05-17

Glasnost S06E20 | 01-05-17
Ruurd-Jan de Meulder

Deze aflevering veel aandacht voor muziek en de letteren. Joost Dijkema debuteerde vorig jaar met zijn solo album “Sacred Revelations” en speelt vrijdag op het Local Heroes podium tijdens het Bevrijdingsfestival. Janneke Heimweg presenteert zondag haar “faction thriller” De Judajaagster in de synagoge we spraken haar over het boek en de achtergrond. We belde de uit Groningen afkomstige toneelactrice en schrijfster Nhung Dam. Zij schreef de recentelijk in Amsterdam gepresenteerde roman Duizend vaders. Verder een gesprek met docent Italiaans en filmkenner  Vincenzo Tabacco over de Italiaanse cinema en een reportage van Maarten Praamstra vanuit het Wall House waar  Caroline Penris en Gitte Brugman hun project “Oom Dick” pitchten tijden Support Een Kunstenaar.

03:05 Janneke Heimweg
10:05 Vincenzo Tabacco
22:35 Annegreet Bos
27:25 Wall House
31:50 Joost Dijkema – Cutting Loose
36:30 Nhung Dam
42:40 Joost Dijkema – Both Sides Have Two Sides & interview

Luister hier de hele aflevering terug: