Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 28, 2024

Scroll to top

Top

Hoe was het…? | De Nacht van de levensbeschouwing

Hoe was het…? | De Nacht van de levensbeschouwing
Janneke Heimweg

Glasnostici Nina en Willem Goedhart waren onlangs bij De Nacht van de Levensbeschouwing. Naast een ‘niet zo boeiend’ debat met Arjen Lubach en wiskundige en filosoof Emanuel Rutten waren er gelukkig zeer interessante workshops ‘die je uit je comfort zone haalden’. Voorbeelden hiervan waren een bezoek aan het Stadsklooster met daarbij tien minuten mediteren, een tocht langs de gewelven van de Martinikerk en een lezing van Glasnost-columnist Menno de Bree over de dood.

Wat onze Glasnostici er verder van vonden en waarom Willem wit wegtrok kun je terugluisteren via onderstaande button.

Foto: DvhN