Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 22, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S06E22 | 29-05-17

Glasnost S06E22 | 29-05-17
Ruurd-Jan de Meulder

Clash kent u het nog? Volgend jaar is het festival weer helemaal terug, maar dit jaar nog kunt u alvast voorproeven. Luister maar naar de reportage die Robin Eggens maakte over de eerste teaser Clash #1 in de Machinefabriek met niemand minder dan Colin Benders. Onze studiogast was dit keer hoogleraar moderne letterkunde aan de RUG, Mathijs Sanders. Willem Goedhart sprak hem over zijn promotie, multidisciplinair literair onderzoek, en de toekomst van letteren studies. Amanda Brouwers maakte weer een mooie vooruitblik op Noorderzon. In dit tweede deel uit de serie neemt ze de voorstelling Schuldfabrik van Julian Hetzel onder de loep. Onze eigen glasnosticus Chris van der Ploeg blikt met ons terug op het Melodica Festival in HoeWasHet?! Afsluiter The Given Horse voorzagen de uitzending van een muzikaal slot. Zij speelde twee nummers en we spraken ze over hun muzikale avonturen en de stadsmuzikant verkiezing van aanstaande woensdag.

Luister hier de aflevering terug:

01:25 Mathijs Sanders
14:25 Reportage Clash
20:40 HoeWasHet?! Melodica festival
25:25 Reportage Julian Hetzel
32:55 The Given Horse – The Follow Up
36:40 Interview The Given Horse
42:25 The Given Horse – T.N.T.