Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

The Given Horse over hun tournee: “In Griekenland hadden we bijna de eurocrisis opgelost.”

Janneke Heimweg

Aanstaande woensdag 31 mei vindt in Vera de verkiezing voor de nieuwe stadsmuzikant van Groningen plaats. Om de eer strijden: Lou Leeuw, Joost Dijkema en The Given Horse. Laatstgenoemde, bestaande uit Johannes Peetsma en Marius van der Leij, was afgelopen maandag bij ons in de studio.

Willem Goedhart sprak met deze vrolijke gasten over hun tournee in Japan en Griekenland, over de achtergrond van hun vele tatoeages en tussen neus en lippen door vertelden ze dat nummers over Groningen al klaarliggen, voor het geval zij er met de winst vandoor gaan. Het interview werd omlijst met hun: The Follow Up en T.N.T

 

Luister hier het gehele interview terug.

 

Foto: Vera Groningen