Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017: #2 Julian Hetzel over ‘Schuldfabrik’

| On 04, jun 2017

Om alvast warm te lopen maken we speciaal voor jullie, onze trouwe luisteraars, een podcast-serie over de artiesten die komende augustus op Noorderzon staan. Elke aflevering is gemaakt in samenwerking met een artiest, en vorm gegeven naar het concept dat ook in zijn of haar stuk centraal staat.

In aflevering 2: de Duitse kunstenaar Julian Hetzel die op Noorderzon staat met de voorstelling Schuldfabrik waarin hij duurzaam ondernemen tot kunst verheft. Amanda Brouwers sprak met haar hem over zijn zeep gemaakt van menselijk vet.

Luister mee en zet Annie alvast op je Noorderzonwensenlijst!

Foto: ben-and-martin-photography