Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017: #3 Amanda Brouwers over ‘L’Amicale de Production’

Noorderzon 2017: #3 Amanda Brouwers over ‘L’Amicale de Production’

| On 13, jun 2017

Woensdag interviewt Amanda Brouwers de theatergroep L’Amicale de Production en jij mag meedoen. De Belgische groep staat deze zomer op Noorderzon met hun voorstelling We’ll cross the bridge once we get to the river. De eigenzinnige theatermakers zullen proberen de voorstelling theatraal contact te leggen tussen de theatertoeschouwers bij hen in de zaal en een groep radioluisteraars thuis.

Dat spel met interactie kunnen wij ook. Het interview zal door PodGront live worden uitgezonden via een app en de luisteraars kunnen vragen bedenken. L’Amicale de Production heeft voor die luisteraars ook een spel bedacht.

Wilt u woensdag meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@podgront.nl. Bent u nieuwsgierig geworden naar de andere podcasts? Beluister dan de afleveringen over Annie Dorsen en Julian Hetzel.

 

Deze podcast is gemaakt in samenwerking met PodGront