Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 22, 2024

Scroll to top

Top

Hoe was het? | Zwarte Zielen Festival

Hoe was het? | Zwarte Zielen Festival
Janneke Heimweg

Groningen heeft er een verschrikkelijk festival bij. Wat een feest. Afgelopen 10 juni was de eerste editie van het Zwarte Zielen Festival in Leens. Er waren optredens van Broeder Dieleman en Uno Basta en het meest gênante was dat de bewoners van Villa Oosterhouw -dat dienst deed als festivalterrein- genoodzaakt waren om zelf een liedje te spelen. Als deprimerende afsluiter zorgde Electropoëzie ervoor dat het hele festival van pure ellende uitliep op een bierzuipen.

Onze Chris van der Ploeg is herstellende, het lukte hem nog net om verslag te doen van al dit verschrikkelijks. Maar hij meldt er wel meteen bij dat hij volgend jaar absoluut weer heen gaat.