Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 18, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017: #3 ‘L’Amicale de Production’

Noorderzon 2017: #3 ‘L’Amicale de Production’
Willem Goedhart

Onlangs interviewde Amanda Brouwers de theatergroep L’Amicale de Production. Deze Belgische groep staat deze zomer op Noorderzon met hun voorstelling We’ll cross the bridge once we get to the river. De eigenzinnige theatermakers zullen proberen tijdens de voorstelling theatraal contact te leggen tussen de theatertoeschouwers bij hen in de zaal en een groepje radioluisteraars thuis.

Dat spel met interactie hebben wij alvast geprobeerd. Het interview met de makers is door PodGront live uitgezonden via een app, en luisteraars konden zo vragen stellen. L’Amicale de Production had voor die luisteraars ook een vrolijk interactief spel bedacht. Luister het eindresultaat hieronder terug.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de andere podcasts? Beluister dan de afleveringen over Annie Dorsen en Julian Hetzel. De komende maanden zullen ook nog meer makers geïnterviewd worden.

Deze podcast is gemaakt in samenwerking met PodGront.