Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 20, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost S06E24 | 26-06-17

Glasnost S06E24 | 26-06-17
Ruurd-Jan de Meulder

In alweer de allerlaatste reguliere uitzending van dit seizoen vertelt Hannah Tepper waarom Carrousel van het NNT de Wijkjuryprijs 2017 kreeg. Bert Wagendorp over zijn onlangs verschenen roman Masser Brock, Friese vertaling van Ventoux en de waarheid. Ook deze week weer een Beelden in Stad met Yke Kramer en wel over het beeld ter ere van Jozef Israels, gebaseerd op zijn schilderij Langs Moeders Graf. Sonja Schulte vertelt over het fantastische nieuwe concept van haar e-book Vlieland. Algemeen coördinator van Noorderzon, Mark Hospers over de aanloop naar en het aanbod van het Festival. Amanda Brouwers en Joost van der Heide maakte weer voor Behind the Sun een mooie podcast met L’Amicale de Production, een theatervoorstelling op Noorderzon die tegelijkertijd ook een radio show is. De muzikale uitspattingen zijn deze week toe te schrijven aan Blue Eskimo, zij speelden twee nummers en gaven een interview.

 

01:40 Hannah Tepper, Wijkjuryprijs 2017
08:50 Bert Wagendorp
17:05 Beelden in Stad met Yke Kramer (4) Langs Moeders Graf
22:15 HelaKakDela?! Sonja Schulte
28:50 Blue Eskimo – The Seed (live)
34:00 Mark Hospers
42:05 Behind the Sun, L’Amicale de Production
47:25 Interview Blue Eskimo
50:00 Blue Eskimo – Dancer and the Dance (live)