Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 29, 2024

Scroll to top

Top

Glasnost op Noorderzon 2017 – Wat?

Glasnost op Noorderzon 2017 – Wat?
Jelte Posthumus

Ook dit jaar gaat Glasnost van 17 t/m 26 augustus weer radio maken vanaf Noorderzon over Noorderzon. Om alvast in de stemming te komen kunt u hier alvast enkele gesprekken terugluisteren die we in de aanloop naar het festival voerden over de komende editie.

Luister hier het gesprek terug wat we eerder voerden met Mark Hospers van Noorderzon over het festivalprogramma van dit jaar.

 

 

PodGront – podcasts als aanloop naar het festival

Amanda Brouwers maakte enkele Noorderzon-voorpret-podcastreeks Behind the Sun, waarin ze artiesten die straks in augustus de planken in het Noorderplantsoen betreden alvast aan de tand voelt: waar gaan hun voorstellingen over, wat is de achtergrond van hun werk en welke concepten staan er straks centraal in hun stukken op Noorderzon? Elke podcast is vormgegeven in samenspraak met een artiest naar een belangrijk thema of concept uit hun werk; zo leer je het werk en de artiest kennen. Niet alleen door naar diens woorden te luisteren, maar ook door alvast een vleugje van hun werk te ervaren.

Aflevering 1: ‘Het willekeurig gegenereerde interview’ met Annie Dorsen

 

Aflevering 2: ‘Duurzaam ondernemen als kunstvorm’ met Julian Hetzel 

 

Aflevering 3: L’Amicale Production 

 

Aflevering 4: Robbie Thomson

 

Aflevering 5: Peergroup