Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017- Dag 3, luister terug

Noorderzon 2017- Dag 3, luister terug
MichelleW

Dag 3 van Noorderzon. Aan alles is te merken dat we nu echt midden in het festival zitten. De sfeer is relaxed, de uitzendingen zijn mooier dan ooit en het weer is… oké het weer kon nog iets beter, bíjna perfect dan! Luister hier de uitzending terug.

 

In uur 1 onder andere: Bernou Ozinga van Dagblad van het Noorden, we praten met dokartiest Parcels, we testen het bier van Noorderzon met Tamara de Zeeuw, een column van Irene Wiersma, veelgestelde vragen over Help mij kiezen! en we praten over de Nobelprijswinnende nanoauto met Erik en Paco van de onderzoeksgroep Feringa.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338802917″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Huismuzikant van uur 2 is Anne Caesar van Wieren, ook wel bekend als Karawane. Behind the sun komt van Robbert van Heuven, we interviewen Vicky Francken over o.a. De Parade van de Poëzie, columnist is Yke Kramer en Lies van Wiel beoordeelt The Making of Justice.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338802916″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Tot slot uur 3, met daarin: muziek van Meadowlark en kunstenaar Sjimmie Veenhuis over zijn lichtsculptuur Action > Reaction. Daarnaast praten we met Boyzie Cekwana over The Last King of Kakfontein en met Johannes Postema over Screw Up.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338802910″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]