Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 19, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017 – Dag 5, de foto’s

Noorderzon 2017 – Dag 5, de foto’s
Janneke Heimweg

Ook op dag 5, maandag 21 augustus, fotografeerden we weer dat het een lieve lust was. Hieronder zie je een impressie. Wie weet inspireren ze je om langs te komen bij ons in de openluchtstudio op Noorderzon!

‘Everybody, come dance to the bubu’. De KONING van de bubu Ahmed Janka Nabay is bij ons. Vanavond op het Dok!

Toneelschrijfster Aletta Becker en de dames Har & Jet zijn aangeschoven en vertellen uitgebreid over hun voorstelling Dozen, die gaat over hun hilarische machtsstrijd.

Eva Waterbolk en Anne Caesar van Wieren zijn het tweede uur onze muzikanten. Ze zullen drie keer optreden!

Het Glasnost-ijsje kunnen we echt niet laten staan, dus nemen we er nog een. Doe hetzelfde en haal ‘m bij onze Noorderzon overbuurman Matti Gelati.

Wanneer het donker wordt en het een beetje fris is, is het tijd voor onze huismuzikanten Blue Eskimo. Het hele derde uur bij ons te gast, wat zijn ze goed!

Voor onze vast rubriek Nazon bekeek Mo Beijer The Great Outdoors: ‘Annie Dorsen treedt het internet tegemoet als een nieuwsgierige 19e eeuwse ontdekkingsreiziger.’

Te gast is prof. dr. Ewald Engelen, hoogleraar Financiële Geografie aan de UvA. Vanavond geeft hij op uitnodiging van Studium Generale Groningen een lezing over ons economische groeimodel, en waarom dit onherroepelijk op de schop moet.