Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | July 15, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017 – Dag 5, luister terug

Noorderzon 2017 – Dag 5, luister terug
MichelleW

De vijfde uitzending zit erop en dat betekent dat Noorderzon halverwege is. Het cliché is waar: wat gaat het snel! Er kwamen wederom interessante gasten langs en ook de muziek was fijn. Luister hier terug!

 

Uur 1 was goed gevuld met: Ewald Engelen over zijn lezing Wiens schuld is het?; dokartiest Janka Nabay & The Bubu Gang; Saskia Jeulink en Tom Tieman over Oetstukkerij, het filmprogramma van Noorderzon; Tamara de Zeeuw test koffie en brownies*; de column komt van Leonie Veraar en tot slot spreken we Aletta Becker, Joke Tjalsma en Dette Glashouwer over de voorstelling Dozen.

*Mag ik me bij het testteam voegen volgend jaar?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338953655″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Tijdens het tweede uur was er muziek van Eva Waterbolk & Anne Caesar van Wieren. En verder in uur 2: Behind the Sun met Joost Ramaer en Leonie Zuidersma, columnist Yke Kramer, Sarah Vanhee over haar film The Making of Justice en de Nazon waarin Mo Beijer de voorstelling van Annie Dorsen recenseert.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338953654″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Blue Eskimo vulde uur 3 met prachtige liedjes. Maar dat is natuurlijk niet alles! Ook in uur 3: Anne Pepping die bij de noorderzonshop werkt; Pieter de Jong vertelt over een van de belangrijkste klussen tijdens Noorderzon: de schoonmaak; Glasnosticus Silvia Jonker bespreekt de voorstelling van Stereoptik; tot slot interviewen we Rianne Meboer en Suzanne Bakker over Pim Pam Paars.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338953653″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]