Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | June 16, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017 – dag 7, de foto’s

Noorderzon 2017 – dag 7, de foto’s
Janneke Heimweg

Dag 7 was echt minder bijzonder… Nee, NATUURLIJK niet! Ook woensdag 23 augustus was weer erg gaaf! Het hoogtepunt waren de acht!! Japanners van Project M die we tegelijk aan tafel hadden… Of nee, de Groningse topband De Kat die het tentdak eraf speelde, of… de superhilarische nepcolumn van Joost Oomen?? In ieder geval hebben we de foto’s nog! Met weer veel dank aan Nienke Maat en Maarten Praamstra!

L’Amicale de Production legt contact tussen de toeschouwers in de zaal en een groep radioluisteraars thuis.

DE KAT bezweert ons Noorderzonpubliek nadat ze de podium Plataan hebben plat gespeeld.

Het is de derde keer dat de Japanse theatermaker Kuro Tanino Noorderzon bezoekt. In Project M dwalen vier kleine nomaden door een donkere ruimte. De voltallige groep van acht man zit bij ons aan tafel, wat een gezelligheid!

Antonia Rehnen over haar voorstelling ‘Memories wrapped in paperplanes’, waarin archiefbeelden van de Groninger Archieven gecombineerd zijn met animaties.

We beginnen het tweede uur van onze uitzending met een Groningstalig liedje van Eva Waterbolk.

Onze eigen webredacteur Maarten Praamstra test samen met Tamara de Zeeuw van het blog Levenomteeten het VLEES van The Cooking Highlander. Lekker kluiven!

Dictators, baby’s en bejaarden! Joost Oomen is dol op de voorstellingen van Noorderzon. Glasnost is volgens hem de beste voorstelling, zo oreert hij in zijn hilarische nepcolumn over onze nepradioshow…

O, wat hebben we toch een heerlijk uitzicht!