Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 22, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017 – dag 9, de foto’s

Noorderzon 2017 – dag 9, de foto’s
Janneke Heimweg

Op de een na laatste dag van onze live radioshow op Noorderzon begint de weemoed van het naderende einde al langzamerhand in ons systeem te kruipen. Gelukkig mogen we nog even lekker foto’s posten van weer een supergave uitzending, op vrijdag 25 augustus!

(Check ook even de header van dit bericht waarin Willem Kolvoort zijn kunstwerk laat zien. Het is een nachtvlinder waarin de kenner gelijk het hoofd van Jelte Posthumus ziet.)

Noorderzon is een perfect festival om te slenteren aldus Nicole van den Berg, alias @slenteraar. Ze heeft een column over de trein tussen Groningen en Leeuwarden.

Als Bas Steman op tijd was vertrokken had hij de 160 kilometer naar Noordezon gefietst. Vanavond vertelt hij over z’n wielerroman.

Wat kunnen kinderen eten op Noorderzon? En vallen de gerechten met een ‘p’ ook in de smaak van volwassenen? We bespreken het met foodblogger Tamara de Zeeuw en onze Michelle Wijma.

Het altijd even enthousiaste en aandachtig luisterend publiek.

Holy Fuck stond al een keer of twee in Vera en mag vanavond op ’t Dok spelen. Is het een rockband? Een dansact?

Edo de Vlieger gaat vanavond naar Douwe Dijkstra en de Sneue Vertoning. Hopelijk hebben die ook een liedje over een zeemansgraf.

De Mannen met kleintjes kunnen niet wachten en zijn begonnen met optreden.

Rijden op Noordezon is fantastisch en de sfeer is geweldig. Als Anneke een verbeterpunt moet noemen zijn het de hoge toonbanken.