Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Noorderzon 2017 – dag 9, luister terug

Noorderzon 2017 – dag 9, luister terug
MichelleW

Uitzending 9 was op een vrijdag, de 25e van augustus om precies te zijn. En dat hebben we gemerkt! Ons terras stond propvol gezellige mensen en de uitzending zat vol toffe items. Luister het hier terug!

 

Tijdens het eerste uur bespraken we Flight 745 van Pouppe Theater met maker Marjan Poorgholamhossein. De muziek kwam van Mannen met Kleintjes en dokartiest Holy Fuck kwam langs voor een tof gesprek. Foodie Tamara de Zeeuw besprak de P’s: pizza, patat, pannenkoeken en poffertjes. Nicole van den Berg las een column voor.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/339569904″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

De muziek tijdens uur 2 kwam van Sascha Elisah. Met Anneke bespraken we de rolstoeltoegankelijkheid van Noorderzon, Willem Kolvoort kwam de voortgang van onze zeefdrukposter showen en Yke Kramer kwam ook weer langs. Wielrenner Bas Steman besprak zijn Literaturiavoorstelling en tot slot was er bezoek van containervoorstelling Garage TDI.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/339569895″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Ten slotte uur 3, met daarin: Edurne Rubio over Light Years Away, muziek van Swinder, een recensie van Karlijn Benthem over Quarantine, Ronals Hünneman over De Kunst van het Genot en een Quiz met een wel heel bijzonder einde!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/339569894″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]