Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Annegreet Bos: “Chaos klinkt zo negatief, ik zou het explosief noemen.”

Annegreet Bos: “Chaos klinkt zo negatief, ik zou het explosief noemen.”

| On 17, nov 2017

Tijdens theaterfestival Jonge Harten leveren de dichters Annegreet Bos en Joost Oomen een bijdrage aan de voorstelling CLUB CLUB GEWALT PUNK 5.0. De eclectische muzikale performance-clubavond is op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november te zien in Huis de Beurs.

Jelte Posthumus vroeg Annegreet Bos hoe punk ze eigenlijk is en sprak met haar over de kleurrijke, explosieve ervaring die de voorstelling van CLUB GEWALT is. Samen droegen ze ook een fragment voor van de tekst die Bos schreef voor de voorstelling.

 

Annegreet Bos debuteerde in mei bij Glasnost en werd snel daarna lid van de Dichtclub in de Kroeg van Klaas. Ze trad dit jaar op bij Dichters in de Prinsentuin en Dichters in het donker. CLUB CLUB GEWALT PUNK 5.0 speelt beide dagen om 21.00 uur in Huis de Beurs aan de Vismarkt. Er zijn nog kaarten voor zaterdagavond 18 november.

Foto: Kelly Alexandre.