Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | April 15, 2024

Scroll to top

Top

Marga Kroodsma: “Ik laat Jonge Harten met een goed gevoel achter.”

Marga Kroodsma: “Ik laat Jonge Harten met een goed gevoel achter.”

| On 20, nov 2017

Jonge Harten, het theaterfestival voor jonge makers is twintig jaar jong en viert dat jubileum uitgebreid. Tegelijkertijd is het ook de laatste editie van directeur Marga Kroodsma. Tijd dus voor een laatste vooruitblik met Kroodsma: zijn er na bezuinigingen nog voldoende jonge gemotiveerde theatermakers te vinden?

Jelte Posthumus sprak met Kroodsma over twintig feestjes, geëngageerde theatermakers, het bereiken van een jong publiek bestaande uit scholieren en studenten en de kijkwijzer van Jonge Harten. Natuurlijk had ze ook een tip voor de nieuwe directeur Marc Maris.

Het interview met Annegreet Bos is hier terug te luisteren.