Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 26, 2024

Scroll to top

Top

Perestrojka #17 met Willem Kolvoort

Perestrojka #17 met Willem Kolvoort
Nina
  • On 21/11/2017

Normaal draait hij plaatjes op een brakke pick-up in zijn atelier, maar deze Perestrojka krijgt illustrator Willem Kolvoort vrij spel om zijn lievelingsmuziek de ether in te slingeren. Als Dead Moon-fan van het eerste uur grijpt hij uiteraard deze gelegenheid aan om zijn vrienden te eren.

Daarnaast horen we meer over zijn inspiratiebronnen voor de onmiskenbare Kolvoort Vera-zeefdrukposters, die de wanden van Vera en menig café in Groningen sieren. (Afgelopen zomer kreeg zelfs Glasnost een eigen échte Kolvoort ter ere van 10 dagen radio op Noorderzon! #trots)

Luister hieronder het gesprek met Willem terug.