Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 22, 2024

Scroll to top

Top

Songclub: Annemarieke Coenders

Songclub: Annemarieke Coenders

| On 01, dec 2017

Dit seizoen verwelkomen we regelmatig artiesten van de Songclub van de Kroeg van Klaas. Elke eerste zondag van de even maand (februari, april, juni, et cetera) komen een tiental liedjesschrijvers bij elkaar en allen spelen ze een nieuw lied waar ze nog niet eerder mee hebben opgetreden. Zondag 3 december is er weer een avond en de deelnemende muzikanten hebben loodjes getrokken waarop een opdracht voor een te schrijven nummer stond.

13 november was Annemarieke Coenders bij ons te gast. Ze speelde de liedjes November remains (0.00), Kom je ook (4.12) en I’m a Whale (10.24). Coenders schrijft folky popsongs is al bijna tien jaar lid van de Songclub. Ze sprak met Jelte over ‘stokken achter de deur’, het opnemen van platen en de albums die ze maakte met Ygdrassil en als solo-artiest.

 

De Songclub begint 3 december om 22.00 uur ’s avonds en de toegang is gratis. De Kroeg van Klaas bevindt zich aan de Oosterweg 26 te Groningen.