Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Glasnost | May 30, 2024

Scroll to top

Top

Ronald Hünneman over The inner mermaid

Ronald Hünneman over The inner mermaid

| On 30, dec 2017

Zwemmen als Walt Disneys Ariël, wie wil dat niet? Ronald Hünneman las er een stuk over in het Dagblad van het Noorden. De Disneywereld is nooit ver weg en met een staartprothese kan je opzoek naar je innerlijke zeemeermin. Hünneman vergelijkt het met een tweetal documentaires die hij zag op het IDFA. Muhi Generally Temporary gaat over een opa die voor zijn kleinkind zorgt in een Israëlisch ziekenhuis. The Deminer, favoriet van Hünneman, over een Koerdische mijnenruimer die ondanks zijn beenprothese doorgaat met mijnenruimen.

 

 

 

Jelte Posthumus sprak ook over de theatervoorstelling De flutfilosoof waarin Hünneman onder meer het thema identiteit behandelt én sloopt. Als filosoof neem je een stelling in, als theatermaker kan hij dingen in het midden laten. 4 februari 2018 is er een try-out in Assen.